ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Συσκευασία & Αμπαλάζ

Εκτός από τις ασφαλείς μετακομίσεις και μεταφορές, η Alpha Μεταφορική μπορεί να φροντίσει και για την αποθήκευση του εξοπλισμού του χώρου σας, εάν είναι απαραίτητο. Αποθηκεύουμε έπιπλα, εμπορεύματα και οικοσκευές σε έναν ασφαλή και φυλασσόμενο χώρο. Διασφαλίζουμε την περιουσία σας στο 100%. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης όλων των αντικειμένων σας, για το χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε.

Αποθηκεύουμε με ασφάλεια και άψογη οργανωτική ικανότητα, αφού καταγράψουμε πλήρως τον εξοπλισμό σας, οικιακό και επαγγελματικό. Εμπιστευθείτε μας για την ασφαλή και μακροχρόνια αποθήκευση των αντικειμένων σας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει, επίσης, τη συσκευασία και το αμπαλάζ όλου του εξοπλισμού σας. Στην Alpha Μεταφορική διαθέτουμε, άλλωστε, πείρα πολλών ετών στη σωστή συσκευασία των προς μεταφορά οικοσκευών.

Συσκευάζουμε προσεκτικά όλες τις οικοσκευές και τον εξοπλισμό του χώρου σας, ώστε να φθάσουν άθικτα στο νέο τους προορισμό. Έπιπλα, ενδύματα, υαλικά και έργα τέχνης, όλα τοποθετούνται όπως πρέπει μέσα σε κατάλληλες συσκευασίες. Διαθέτουμε τα πλέον κατάλληλα υλικά αρίστης ποιότητας. Χρησιμοποιούμε ενισχυμένα χαρτοκιβώτια και προστατευτικά υλικά όπως αεροχάρτ και αεροπλάστ. Τέλος, διαθέτουμε χαρτοντουλάπες για την ασφαλή και βολική μεταφορά των ενδυμάτων σας.

Αποθηκεύσεις οικοσκευών & εξοπλισμού επιχειρήσεων.
 

Συσκευασία και αμπαλάζ με άψογο τρόπο,
ώστε να αποφεύγεται το ενδεχόμενο φθοράς
των αντικειμένων σας κατά τη μεταφορά τους.